به گزارش رسانهی عماریون؛ موکب حضرت ابوالفضلالعباس (ع) برای کمک به زلزلهزدگان غرب کشور راهی کرمانشاه و مناطق زلزلهزده شد.
سیدناصر موسوی مسؤل این موکب به خبرنگار ما گفت: عصر امروز تجهیزات و اقلام مختلف جمعآوری شده را از شهر میانرود به کرمانشاه منتقل کردیم و ان شاالله به مدت ۱۰ روز در مناطق زلزلهزده برپا خواهد شد.
وی افزود: موکب حضرت ابوالفضلالعباس(ع) برآمده از دل مردم و جوانان عاشورایی بخش مرکزی و بخش چغامیش شهرستان دزفول میباشد و اکنون نیز برپایی این موکب یک حرکت مردمی و خودجوش است که توسط همین جوانان برای خدمترسانی به هموطنان آسیبدیده در مناطق زلزلهزده به انجام خواهد رسید.
سیدناصر موسوی با تشکر از همه مردم و خیرین در خصوص اقلام جمعآوری شده گفت:
ما محل استقرار یکهزار نفری جهت استراحتگاه زلزلهزدگان در دو بخش خواهران و برادران برپا خواهیم کرد و نمازخانهای نیز در نظر خواهیم گرفت، همچنین آشپزخانهای جهت پخت به لطف خدا برپا خواهیم نمود.
اقلام جمعآوری شده بدین شرح است:
۲۰هزار عدد کنسرو
۱۰ هزار عدد آبمعدنی
۷ کیسه ۵۰ کیلوگرمی آرد
۷۰۰ کیلوگرم برنج
۲ رأس گوسفند
۱۵۰۰عدد پتـو
۱۰۰عدد فـرش
منبع:رسانه عماریون