جلسه هماهنگی و بررسی روند پیشرفت صحن مطهر حضرت زهرا (س ) با حضور مسعود شوشتری جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات، عابد جانشین اداره اوقاف و امور خیریه، خوشرو معاونت فنی و مهندسی ستاد بازسازی و مهندسین ناظر در نجف اشرف برگزار شد.
به گزارش روابط عموم ستاد بازسازی عتبات عالیات، شوشتری در این جلسه خاطر نشان کرد: طرح توسعه حرم مطهر حضرت علی (ع) به عنوان یکی از مهمترین طرحهای این ستاد در حال انجام است و در حال حاضر حرم مطهر حضرت علی (ع) که پیش از این کوچکترین حرم ائمه اطهار بوده با اجرای طرح جدید توسعه به بزرگترین پروژه عمرانی – مذهبی جهان اسلام تبدیل گشته است.
وی تنوع و گستردگی طرحهای ستاد بازسازی عتبات عالیات را یادآور شد و تصریح کرد: بسیاری از اقداماتی که به همت این ستاد در کشور عراق صورت گرفته کم نظیر و حتی بینظیر است.
جانشین ستاد عتبات عالیات کشور گفت: میزان همراهی و مشارکت هموطنان نشان میدهد که عشق و ارادت جهت ساخت اعتاب مقدسه ریشه در دل مردم عزیزمان دارد.
همچنین در این جلسه عابد جانشین اداره اوقاف و امور خیریه در اظهاراتی ضمن تقدیر از مهندسین و کلیه عزیزانی که در این طرح عظیم خدمت می کنند گفت: پیشرفت کار بسیار خوب و شبیه معجزه است که با عنایت اهلبیت (ع ) در حال صورت گرفتن است.
وی با اشاره به حضور و تردد زائرین در این صحن در آینده نزدیک، رفت و آمد مردم را دارای خیر و برکت دانست و افزود: آیندگان صحن حضرت زهرا (س) را به نیکی یاد خواهند کرد و در آن زمان هست که در نگاه مردم مورد قضاوت قرار خواهیم گرفت.
وی پروژه صحن حضرت زهرا (س ) را عظیم و مهم بر شمرد و افزود: بی شک این مجموعه در تاریخ این دنیا خودش را نشان خواهد داد و جز ماندگارترین بناهای تاریخ اسلام قرار خواهد گرفت.
منبع:http://fa.atabat.org